Покриття Welepipe BG внесено в Реєстр ізоляційних матеріалів

16 серпня 2022 р.

В липні 2022 року комісією ТОВ «Оператор ГТС України» було проведено обстеження виробництва ТОВ «Велесгард» та випробування двокомпонентного поліуретанового покриття Welepipe BG (Велепайп БГ) товщиною не менше 1,5 мм та не менше 2,0 мм на відповідність вимогам ДСТУ 4219, технічним даним продукту, результатам сертифікаційних випробувань та можливості внесення покриття в Реєстр ізоляційних матеріалів та захисних покривів на їх основі дозволених до застосування на об’єктах ГТС України.

В результаті атестації комісією було вирішено внести двокомпонентне поліуретанове покриття Welepipe BG в Реєстр ізоляційних матеріалів та захисних покривів на їх основі дозволених до застосування на об’єктах ГТС України (див. https://tsoua.com/gts-infrastruktura/mozhlyvosti-gts/vykorystannya-systemy/ ).

Welepipe BG ─ поліуретанова ізоляція для підземних та підводних трубопроводів та резервуарів. Welepipe BG наноситься ручними інструментами (кисть або шпатель) і здебільшого використовується для проведення робіт на невеликих площах, наприклад, переходів «земля-повітря», а також для ремонту механічних пошкоджень покриття машинного нанесення Welepipe.

Останні новини

Продовжуються роботи з антикорозійного захисту металоконструкцій лівобережного з’їзду з Дарницького мосту

На об’єкті будівництва автодорожньої розв’язки Дарницького мостового переходу через річку Дніпро з Д...

Детальніше

Відвантажено ще одну партію продукції для експорту в Екваторіальну Гвінею

Сьогодні замовнику відвантажено ще одну партію однокомпонентних поліуретанових покриттів для захисту...

Детальніше

Покриття Welepipe BG внесено в Реєстр ізоляційних матеріалів

В липні 2022 року комісією ТОВ «Оператор ГТС України» було проведено обстеження виробництва ТОВ «В...

Детальніше